Spring naar content

Mijn verhaal

In 2015 ben ik gestart met Stilwater: ik maakte motivatieprofielen met jongeren: samen gingen we op zoek naar hun natuurlijke talenten: waar ligt je intrinsieke motivatie? waar loop je echt warm voor?

Bijzondere gesprekken, verrassende ontdekkingen.

Wat me deed beseffen: we gaan naar school, studeren, en gaan zelfs werken, zonder dat we echt stil staan bij onze talenten en dromen.

Tegelijkertijd ontwikkelde ik het vak Creatieve Ontwikkeling, in een ontspannen, creatieve omgeving spraken we over hun leven, hoe ze gebeurtenissen ervaren.

Via de week van het Geluk en een lezing van Jan Rotmans kwam ik bij de Waardenmakers: een broedplaats voor innovatieve en duurzame projecten, waar ik studenten Social Work, Bestuurskunde, Lifestyle en Toegepaste Biologie begeleidde.

Jongeren ervaren op 16-18 jarige leeftijd al de druk van het moeten……echt rust en het gevoel van ruimte hebben om te ontdekken wie ze zijn, spelenderwijs ervaren hoe de wereld in elkaar zit, ervaren ze niet. Vervolgens ben ik met trendwatcher Cécile Cremer (Wandering the Future) onderzoek gaan doen naar jongeren: wat beweegt ze, hoe beleven ze de wereld?

Al mijn ervaring en kennis wil ik inzetten om jullie te prikkelen, je unieke route voor jezelf te ontdekken, jullie te verbinden aan een bedrijf of opleiding en stappen te maken: ik geloof in nieuwsgierigheid, creativiteit en nieuwe antwoorden.

 

LOOk up to the stars and not down at your feet
Try to make sense of what you see and wonder
Be curious
-Stephen Hawking