Spring naar content

Wat we doen

Werken aan je toekomst

Wie ben ik
Wat wil ik?
Wat kan ik?
En…… Hoe ga ik het aanpakken:)

 

Je bent klaar met het voortgezet onderwijs, of je hangt er nog in…..De wereld ligt open….. een zee van mogelijke opleidingen en tussenjaren. Wat ga jij doen? Een vraag, die even snel gesteld wordt….. maar hoe kom ik aan het antwoord…….

 

In een relaxte setting, in de sfeer van een strandhuis,  bespreken we de belangrijkste basiselementen waarmee je jouw leven vorm kunt geven, kunt creëren.

Met een groep van ong. 8 personen gaan we in een workshop van 4 uur, samen, actief, ontdekken.

Om vervolgens jouw natuurlijke talenten, jouw dromen te benoemen …op een interactieve manier wordt je uitgedaagd, geprikkeld.
Je leert andere jongeren kennen, gaat samen het gesprek aan, sparren.
Vanuit deze basis, in combinatie met jouw authentieke/unieke vorm gebaseerd op jouw waarden, maken we een plan: afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit doen we in een 1 op 1 gesprek, 1 dag na de workshop, waarin we concrete acties en stappen beschrijven.

“Marina heeft mij op het hart gedrukt mijn passie niet op te geven, maar er werk van te maken! Ze gaf ook aan dat kleine stapjes leiden tot groot succes, en als je in de juiste richting zit, ook snelheid moet houden Marina is zeer betrokken, no nonsense. Ze denkt graag met je mee en ziet kansen. Ze is lekker actief en zeer benaderbaar. Oprechte interesse zorgt voor een creatief verdiepend gesprek, wat maakt dat je niet kan wachten om aan de slag te gaan! Ik gun iedereen zo een bijzonder gesprek. Bedankt Marina!”

 

Deze generatie heeft andere idealen, andere waarden, en zullen daarmee ook andere mogelijkheden en oplossingen zien voor de toekomst. ( dit is de conclusie van het onderzoek ‘Beleving van jongeren 2019″ Cécile Cremer/Marina van Breda).

De toekomst van ‘werken’ veranderd, we zoeken naar een leven, wat opgebouwd is op onze waarden. We gaan op weg naar inclusie, creativiteit en verbinding:
Het is belangrijk om alle jongeren hiervoor handvatten te bieden.

(Cecile Crémer is een vooraanstaand trend- en innovatie-expert en keynote-speaker. Met haar bedrijf “Wandering the Future”  ligt de focus op het delen van trends en inzicht krijgen in de tijdgeest, om vervolgens innovatieve concepten  te ontwikkelen rond internationale trends.)

“Ik geloof in dromen, ontdekken, verbinden en in de nieuwe generatie.”